ДГ №23 "Здраве"
Детска градина в град София, кв. Изток

Спортен празник на ДГ №23 "Здраве" по проект на СО – район "Изгрев"

На 04.11.2021 година в двора на ДГ №23 „Здраве” се състоя спортен турнир с децата на детската градина, организиран от ръководството и педагогическия състав на учебното заведение със съдействието на СО – район „Изгрев”, в изпълнение на проект „С децата на „Изгрев” откриваме нови игри и приключения, с мини боулинг и други спортни забавления”.

Гости на събитието бяха кметът на СО – район „Изгрев” – д-р Делян Георгиев и началникът на отдел „Хуманитарни дейности” – г-жа Весела Политова.

Участници в надпреварата бяха отборите „Слънце”, „Щурче”, „Пчелички” и „Калинки”. Заради показаните високи спортни умения и проявена дисциплина, както и поради факта, че не бе възможно да бъде излъчен едноличен победител, всички отбори бяха наградени с призови купи от д-р Георгиев.

С почетна грамота и отличителен знак за активно участие на детската градина при реализирането на проекта, бе удостоена и г-жа Милена Митова – директор на ДГ. №23 „Здраве”.

 

Спортен празник на ДГ №23 "Здраве" по проект на СО – район "Изгрев" - Изображение 1Спортен празник на ДГ №23 "Здраве" по проект на СО – район "Изгрев" - Изображение 2Спортен празник на ДГ №23 "Здраве" по проект на СО – район "Изгрев" - Изображение 3Спортен празник на ДГ №23 "Здраве" по проект на СО – район "Изгрев" - Изображение 4