ДГ №23 "Здраве"
Детска градина в град София, кв. Изток

Възпитаниците на ДГ №23 "Здраве" и бъдещи първокласници бяха на гости на 119. СУ "Акад. Михаил Арнаудов"

Децата от подготвителните групи на ДГ №23 "Здраве", с голям енстусиазъм и неприкрито по детски вълнение, се потопиха в атмосферата на класната стая. Под ръководството на директора на детската градина – г-жа Милена Митова и учителите – г-жа Йорданова и г-жа Делева, децата бяха посрещнати и приветствани лично от ръководството на 119. СУ "Акад. Михаил Арнаудов" – г-н Диян Стаматов, директор на училището и г-н Симеон Ангелов, зам.-директор на образователната институция.

Като едни истински бъдещи първоклсници, нашите възпитаници взеха участие в учебната дейност на момичетата и момчетата от първите класове на 119. СУ. Те се справиха отлично със задачите, подготвени специално за тях от учители и ученици. Срещата с "големите" от първи клас беше много емоционална и полезна, а децата от групите "Щурче" и "Калинки" на 23. ДГ разбраха, че не е никак страшно да бъдеш ученик!

Възпитаниците на ДГ №23 "Здраве" и бъдещи първокласници бяха на гости на 119. СУ "Акад. Михаил Арнаудов" - Изображение 1Възпитаниците на ДГ №23 "Здраве" и бъдещи първокласници бяха на гости на 119. СУ "Акад. Михаил Арнаудов" - Изображение 2Възпитаниците на ДГ №23 "Здраве" и бъдещи първокласници бяха на гости на 119. СУ "Акад. Михаил Арнаудов" - Изображение 3Възпитаниците на ДГ №23 "Здраве" и бъдещи първокласници бяха на гости на 119. СУ "Акад. Михаил Арнаудов" - Изображение 4Възпитаниците на ДГ №23 "Здраве" и бъдещи първокласници бяха на гости на 119. СУ "Акад. Михаил Арнаудов" - Изображение 5Възпитаниците на ДГ №23 "Здраве" и бъдещи първокласници бяха на гости на 119. СУ "Акад. Михаил Арнаудов" - Изображение 6Възпитаниците на ДГ №23 "Здраве" и бъдещи първокласници бяха на гости на 119. СУ "Акад. Михаил Арнаудов" - Изображение 7Възпитаниците на ДГ №23 "Здраве" и бъдещи първокласници бяха на гости на 119. СУ "Акад. Михаил Арнаудов" - Изображение 8Възпитаниците на ДГ №23 "Здраве" и бъдещи първокласници бяха на гости на 119. СУ "Акад. Михаил Арнаудов" - Изображение 9Възпитаниците на ДГ №23 "Здраве" и бъдещи първокласници бяха на гости на 119. СУ "Акад. Михаил Арнаудов" - Изображение 10